Jídelní lístek

Objednávka ONLINE / ANDROID / info

Ukázka z kuchyně

Tento týden

Pondělí 19.2.
  JARNÍ PRÁZDNINY
Úterý 20.2.
  JARNÍ PRÁZDNINY
Středa 21.2.
  JARNÍ PRÁZDNINY
Čtvrtek 22.2.
  JARNÍ PRÁZDNINY
Pátek 23.2.
  JARNÍ PRÁZDNINY

Příští týden

Pondělí 26.2.
Svačina: Pudink s ovocem (A 7)
Polévka: Kmínová s vejcem (A 3,9)
Oběd: 1) Rybí filé pečené na česneku, bramborová kaše (A 4,7,12)
2) Lassagne s kuřecím masem a listovým špenátem (A 1,7)
Dezet: okurkový salát
Nápoj: džus
 
Úterý 27.2.
Svačina: Chléb, pomazánka z taveného sýra (A 1,7)
Polévka: Gulášová (A 1,7,12)
Oběd: 1) Srbské rizoto, okurka (A 7)
2) Jahodové knedlíky s tvarohem (A 1,3,7)
Dezet: ovoce
Nápoj: mléko, čaj (A 7)
 
Středa 28.2.
Svačina: Obložený talířek, bagetka (A 1,3,7)
Polévka: Zeleninová se sýrovým kapáním (A 1,3,7,9)
Oběd: 1) Kuřecí paličky, dušená zelenina, brambor (A 7,12)
2) Houbová omáčka, houskový knedlík (A 1,3,7)
Dezet: ovocná přesnídávka
Nápoj: čaj
 
Čtvrtek 1.3.
Svačina: Listový šáteček (A 1,3,7)
Polévka: Zeleninová s kuskusem (A 1,9)
Oběd: 1) Klopsy v rajské omáčce, těstoviny (A 1,3,6,7,9,11)
2) Fazolová pánev, chléb (A 1,6)
Dezet: čerstvá zelenina
Nápoj: čaj
 
Pátek 2.3.
Svačina: Chléb, tuňáková pomazánka (A 1,4,7)
Polévka: Hrstková (A 1,7,9)
Oběd: 1) Hovězí tokáň, bramborový knedlík (A 1)
2) Zeleninové rizoto se sýrem (A 7,9)
Dezet: ovoce
Nápoj: džus
 

Seznam alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek
  2. Korýši
  3. Vejce
  4. Ryby
  5. Arašídy (podzemnice olejná)
  6. Sójové boby (sója)
  7. Mléko
  8. Ořechy, madle, pistácie
  9. Celer
  10. Hořčice
  11. Sezamová semena
  12. Oxid siřičitý a siřičitany
  13. Vlčí bob
  14. Měkkýši