Jídelní lístek

20250505

Tento týden

Pondělí 28. 4.

  • Svačina:Kaiserka, hermelínová pomazánka (A 1,3,7,11)
  • Polévka:Pórková s vejci (A 1,3,7)
  • Oběd 1:Pečené BBQ kuřecí stehno, rýže (A 1)
  • Oběd 2:Jogurtové nočky s jahodovou merendou a tvarohem (A 1,7)
  • Dezert:ovoce
  • Nápoj:mléko, čaj (A 7)

Úterý 29. 4.

  • Svačina:Moučník, kakao (A 1,3,7)
  • Polévka:Krkonošská cibulačka (A 9,12)
  • Oběd 1:Hrachová kaše, uzená pečeně, okurka (A 1,7)
  • Oběd 2:Vepřové nudličky v jogurtu, šťouchané brambory (A 1,7,12)
  • Dezert:čerstvá zelenina
  • Nápoj:džus

Středa 30. 4.

  • Svačina:Chléb, pomazánka z drůbežího masa (A 1,3,7,10)
  • Polévka:Hovězí s rýží (A 9)
  • Oběd 1:Klopsy v rajské omáčce, těstoviny (A 1,3,6,7,9)
  • Oběd 2:Rybí filé po Řecku, brambor (A 4,7,12)
  • Dezert:jogurt (A 7)
  • Nápoj:čaj

Čtvrtek 1. 5.

  • STÁTNÍ SVÁTEK

Pátek 2. 5.

  • ŘEDITELSKÉ VOLNO

Příští týden

Pondělí 5. 5.

  • Svačina:Kaiserka, tuňáková pomazánka (A 1,4,7,11)
  • Polévka:Kmínová s vejcem (A 3,9)
  • Oběd 1:Čočka s anglickou slaninou, okurka, sójový rohlík (A 1,6,7)
  • Oběd 2:Plněný paprikový lusk, brambor (A 1,3,6,7,12)
  • Dezert:šlehaný tvaroh (A 7)
  • Nápoj:mléko, čaj (A 7)

Úterý 6. 5.

  • Svačina:Zapečený toust (A 1,7)
  • Polévka:Hrachová (A 1,7)
  • Oběd 1:Zapečené rybí filé se sýrem, bramborová kaše (A 1,3,4,7,12)
  • Oběd 2:Masová čínská směs,rýžové těstoviny ( A 1)
  • Dezert:čerstvá zelenina
  • Nápoj:džus

Středa 7. 5.

  • Svačina:Chléb, marmeládové máslo (A 1,7)
  • Polévka:S drožďovými knedlíčky (A 1,3,9)
  • Oběd 1:Svíčková na smetaně, kynutý knedlík (A 1,3,7,9)
  • Oběd 2:Zeleninový salát s kuřecím masem, dresink, sójový rohlík (A 1,6,7,10)
  • Dezert:ovoce
  • Nápoj:džus

Čtvrtek 8. 5.

  • STÁTNÍ SVÁTEK

Pátek 9. 5.

  • Svačina:Kaiserka s lučinou a ředkvičkami (A 1,7,11)
  • Polévka:Alpská (A 7,12)
  • Oběd 1:Pečený karbanátek, brambor (A 1,3,6,7,12)
  • Oběd 2:Zeleninové rizoto se sýrem, okurka (A 7,9)
  • Dezert:ovoce
  • Nápoj:džus

Seznam alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek
  2. Korýši
  3. Vejce
  4. Ryby
  5. Arašídy (podzemnice olejná)
  6. Sójové boby (sója)
  7. Mléko
  8. Ořechy, madle, pistácie
  9. Celer
  10. Hořčice
  11. Sezamová semena
  12. Oxid siřičitý a siřičitany
  13. Vlčí bob
  14. Měkkýši